Uitvaartvereniging "De Laatste Eer"
Oosterwolde/Langedijke

Afscheidshuis

Aan de Kuipenstreek 7 te Oosterwolde staat het afscheidshuis. Bij binnenkomst in het afscheidshuis komt men in een hal met een keuken, waar een kopje koffie/thee kan worden gezet en waar de nabestaanden gebruik van mogen maken. Er zijn 2 opbaarkamers aanwezig, FREDERIKSHOF en NOORMANSHUUS.

Het is mogelijk om op elk gewenst moment – zowel overdag als ‘s nachts – een bezoek te brengen aan het afscheidshuis.

Het afscheidshuis  wordt beheerd door mevrouw Yvonne Coenrady en telefonisch bereikbaar onder nummer 06-24562854.

TARIEVEN AFSCHEIDSHUIS  VAN DE UITVAARTVERENIGING “DE LAATSTE EER” OOSTERWOLDE

Als er gebruik van wordt gemaakt, zullen er eventueel personeelskosten in rekening worden gebracht.

Tarieven per 1 januari 2021:

Het opbaren per dag kost voor leden € 75,00, voor niet-leden € 112,00.

Extra gebruik van het afscheidshuis kost voor leden € 75,00, voor niet-leden € 125,00.